Onze camping

Camping La Brise

Wil je graag een actieve en avontuurlijke vakantie of kom je liever bij ons tot rust? Wij laten elke kampeerder graag zelf zijn vakantie in alle vrijheid invullen. Alles kan, niets moet. Vakantie in de puurste vorm!

Brasserie

Vakantiegevoel ten top... geniet van op ons nieuw overdekt terras!

In ons cafetaria/ restaurant vindt u een groot gamma aan lokale bieren! Naast de klassieke bieren zoals La Chouffe, Orval en Belle Vue, bieden wij graag ook enkele regionale bieren van Vlaanderen aan. Op ons terras kan je genieten van een frisse Papegaei of een Patatekop! 

Frisse lucht maakt hongerig! 
Twijfel niet om onze lekkere gerechtjes te proeven. Wij serveren echte Belgische frietjes met of zonder stoofvlees, ribbetjes, vol au vent en een half kipje! Kom eens proeven, voor, na of tijdens een tochtje door onze prachtige regio. Op uw gezondheid en op de gezelligheid!

Speelplein

Opdat uw verblijf op camping LaBrise  voor de kinderen een blijvende herinnering zou zijn, hebben wij dit jaar extra geïnvesteerd in onze go-carts. Op onze geasfalteerde baantjes is dit pure fun voor de kids.

Verder kunnen ze zich uitleven op onze immens populaire trampoline, lekker gaan voetballen, pingpongen of verslingerd raken aan onze draaimolen! Voor de allerkleinsten hebben wij een wipper, klimtoren met glijbaan en schommels.

Sanitair

Ons nieuwe sanitaire blok is sinds dit jaar in een warm houten jasje gestoken! Onze inrichting is basis, maar wij hechten heel veel belang aan netheid! Zo kunnen wij bijna iedereen tevreden stellen.

Het sanitair beschikt over 4 toiletten en 3 douches zowel bij de dames als bij de heren. De dames krijgen een babyververs tafel extra!

Supermarkt

Net buiten de camping, op 100 meter is er een mini market gelegen. In deze kleine superette kan je alle basisingrediënten vinden. Elke ochtend worden er verse ontbijtkoeken en brood gebakken. De eigenares is supervriendelijk!

Plan van de camping

Zin gekregen in vakantie?

Camping La Brise
Rue de Durbuy 8
6990 Hotton/Melreux

Telefoon
+32 474 471 580
E-mail
stijn.remmerie@gmail.com
Openingsuren
Wij openen vanaf de paasvakantie tot 5 oktober. Tijdens deze periode zijn we elke dag open van 9u tot 13u en van 13u30 tot 20u.