Onze camping

Camping La Brise: het echte Ardennengevoel

Wil je graag een actieve en avontuurlijke vakantie of kom je liever bij ons tot rust? We laten elke kampeerder graag zelf zijn vakantie in alle vrijheid invullen. Alles kan, niets moet. Vakantie in de puurste vorm hier bij ons in de Ardennen aan de oevers van de Ourthe.

Onze brasserie aan de Ourthe

Vakantiegevoel ten top: geniet van ons nieuwe overdekte terras

In onze cafetaria-brasserie vind je een groot gamma aan lokale bieren. Behalve de klassieke bieren zoals La Chouffe, Orval en Leffe, bieden we ook een aantal regionale bieren uit Vlaanderen aan. Op ons terras kun je genieten van een fris streekbiertje.
 
Frisse lucht maakt hongerig
Twijfel niet om onze lekkere gerechtjes te proeven. We serveren echte Belgische frietjes met heerlijke ribbetjes. Kom eens proeven, voor, na of tijdens een tochtje door de regio Hotton en Durbuy. Op je gezondheid en op de gezelligheid!

Ons vernieuwd speelplein

Ravotten aan de oever van een rivier? Welk kind droomt daar niet van? Om van je verblijf op Camping La Brise een blijvende herinnering voor de kinderen te maken, zijn er onze go-carts. Onze geasfalteerde baantjes zijn pure fun voor de kids.

Speelparadijs in de Ardennen
Verder kunnen ze zich uitleven op onze immens populaire trampoline, lekker voetballen, pingpongen of verslingerd raken aan onze draaimolen. Voor de allerkleinsten hebben we dit jaar geinversteerd in een nieuw speeltoestel, waarin een klimtoren met glijbaan en schommels. Ook is er nog een evenwichtsbalk met stapblokken en een drietal tuimelrekken.

Sanitair

Verzorgde toiletten en douches
Onze inrichting is basis, maar we hechten heel veel belang aan netheid. Zo kunnen we iedereen tevreden stellen.
Het sanitair bestaat uit vier toiletten en drie douches, zowel bij de dames als bij de heren. De dames krijgen er een babyververstafel bovenop.

Supermarkt

Delhaize:    Rue de la Scierie 9 Hotton ( 1,9 Km )

Carrefour:  Rue de la Jonction 16 Hotton ( 1,8 Km )

Okay:          Rue des Ecoles 97 Hotton *2,1 Km )

Plan van de camping

Zin gekregen in een vakantie in de Ardennen?

Boek je verblijf aan de oevers van de rivier de Ourthe!

Camping La Brise
Rue de Durbuy 8
6990 Hotton/Melreux

Telefoon
+32 472999020

AXA BANK 
IBAN BE44 7512 1252 7545
BIC AXABBE22

E-mail
info@campinglabrise.be

Openingsuren
Wij zijn geopend van 15 maart t/m 15 november. Tijdens die periode zijn we elke dag open van 9 u. tot 12.30 u. en van 14 u. tot 20 u.